torstai 18. lokakuuta 2018

Koetyöt





Keskiviikkona 10.10 meidän piti tehdä koetyöt  tunneilla harjoitelluista kahdesta omavalintaisesta föönäuksesta ja ne tehtiin kampauspäille.
Tein plastisen föönäuksen ja painetut laineet.
Ensimmäisissä kuvissa näkyy laineet päältä ja edestä. Laineet tehdään kammalla ja painetaan sormilla hiusten pääliosaan. Takaosa föönätaan samalla tavalla kuin plastisessa, eli neliömäiseksi.












Toisena työnä tein siis ihan tavallisen    plastisen. Plastinen pitää osata ennen muita föönäuksia, koska plastinen föönaus on ns. perus föönäus. Plastisessa haetaan kulmikkuutta ja föönauksen tulisi muistuttaa numeroa seitsemän sivusta päin katsottuna.













Liitän tähän samaan postaukseen kuvat Marjon hiustenleikkauskurssilla tehdyistä miestenhiustenleikkauksista.

Ihan ensimmäisenä, harjoittelin tekemään kerrostusta vähän pidempään hiukseen. Haettiin vähän sellasta surffitukkaa, eli "huoletonta" sellasta kerrostettua leikkausta.



Seuraavaksi leikattiin survvitukan kaltainen, vähän lyhyempi ja siistimpi business tyyli. Business -tyyli on siis melkein samalla tavalla leikattu, mutta viimeistelty ihan eri tavalla.



Business -tyyliä edestäpäin.





Seuraavassa leikkauksessa harjoiteltiin koneen käyttöä, en ottanut siitä kuvaa, mutta tämän työn alla on koneella ajo ja saksikampa sivussa ja lopulta myös koko takaosaan sai harjoitella saksikampaa, ja häivytetyn muotolinjan tekemistä, sekä feidausta.


Pystäristä en ole vielä kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miestenhiustenleikkaus- ja partanäytöt

Tähän postaukseen liitän kuvat partanäytöstä sekä hiustenleikkausnäytöistä. Ensimmäinen hiustenleikkaus: Pääliosa lievästi kihara, pak...