tiistai 24. maaliskuuta 2020

Etätehtävä 24.3


 

Tehtävänä oli tehdä kampaus 50 luvun tyyliin.

Kyseessä oli siis 50 luvun teemajuhlat. Ensin ajattelin että teen avonaisempaa kampausta, mutta jos asiakas sanoi että on kova tanssimaan, päädyin nyt sitten kuitenkin banaaninutturaan. Hiukset avonaisina sekä kiharoina tuskin kestäisi klo 12 tehtyinä ja vielä vasta illalla alkaviin juhliin! Myös jos tanssii yleensä hiki virtaa, joten kiharat/ varsinkin niskahiukset olisivat hiostavat. Tein 50 lukuun kuuluvia looppeja/rullia eteen, jättäen periaatteessa jakauksen kokonaan pois sekä banaaninutturan taakse. Jotenkin kuvittelin, että mallille voisi sopia tyyli, jossai hiukset ovat kaikki laitettu edestä kiinni.
Turun Tilda: 1940– ja 1950 -lukujen vivahteita juhlakauteen



Selasin pinterestiä ja instagramia ja youtubea ja löysin hyviä tutuoriaaleja ja kuvia. Netistä tuli myös vastaan paljon erilaisia meikkejä.

Koulutyöt - Sanna Juhala
Minä tekisin hänelle suht neutraalin meikin ja mustat rajaukset, kevyen meikkipohjan sekä hieman punertavat huulet. Monissa kuvissa näkyi punaisia huulia. Poskipuna pitää myös muistaa, sitä näkyi myös mielestäni kuvissa paljon. Laittaisin myös hieman vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja tummempaa luomivakoon/ulkoreunaan, tuomaan kuitenkin syvyyttä ja rajaukset ilman luomiväriä voisi olla vähän hassut. Ripsiväriä lisäisin myös tottakai. Mielestäni meikki on kaunistava, ei liikaa eikä liian vähän, mutta esim huulet hieman näyttävämmät. Kauneuspilkku esim. huulen yläpuolelle mustalla eyelinerilla voisi sopia meikkiin, mekkoon ja kampaukseen!




Tässä vielä kampaus, jonka toteutin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miestenhiustenleikkaus- ja partanäytöt

Tähän postaukseen liitän kuvat partanäytöstä sekä hiustenleikkausnäytöistä. Ensimmäinen hiustenleikkaus: Pääliosa lievästi kihara, pak...