keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Etätehtävä 18.3.2020

Tänään alkoi siis etäopiskelu ja ekana tehtävänä oli etsiä video, jossa on itselle uusia kampaustekniikoita. Tekniikan/tekniikoiden perusteella pitää tehdä itse soveltaen kampaus.

Tein itse ponnarikampauksen, jossa oli yksi itselle jo tuttu letti, sekä toinen täysin vieras letti. Testasin myös yhtä nutturatyyliä, jota en ollut ennen testannut.

Tässä on video, jossa on jopa 10 erilaista tyyliä/tekniikkaa tehdä yksinkertaisia kampauksia.



Seuraavaksi itse työ.

Ponnarikampaus

Tarvitset: lapioharjan. neljä klipsiä, lakkaa, pari pinniä (hengetöntä tai normaalia), kumilenkkejä kaksi. Halutessasi voit lisätä kukkakoristeita, sekä kihartamista varten lisään listaan myös suoristusraudan.


1. Aloitin jakamalla pääliosan kolmion muotoon. Helpompaa on tehdä letti, jos loput hiukset laittaa kiinni klipseillä. Silloin ne eivät ole tiellä, kun tekee lettiä ja ositus pysyy siistinä.
1
2
















2. Seuraavaksi tein perus hollantilaisen letin pääliosaan. Letistä saa ihan eri näköisen, kun suurentaa lettioisioita lopuksi.
3







3. Kiinnitin ponnarille puolet hiuksista. Vaikka ajattelin, että kampaus saa olla rento, ponnarista tulee paljon siistimpi, kun sen jakaa puoliksi ja kiinnittää poninhäntä kiinnityksellä. Ensin
oikea puoli, johon jätin kasvoille pienet haituvat, sitten vasen puoli. 


3


4. Seuraavaksi laitoin ponnarin pinnit piiloon yhdellä osiolla kieputtaen ponnarin tyveen osion ja kiinnitin pinnillä ja lakalla.

4





5. Ponnariin lähdin testaamaan kahta erilaista lettitekniikkaa. Päädyin kuitenkin lopputulokseen laittamaan haastavamman ja kokonaan uuden lettitekniikan minulle.


5


5



6. Lopuksi vielä kiharsin testimielessä ponnarin ja lisäsin kukkakoristeen.

6



Tässä vielä kuvat jokaisesta neljästä suunnasta:





Liiitän tähän loppuun vielä kuvat nutturakampauksesta jota myös testasin videon tekniikalla lisäten valkin työhön. Laitoin valkin, kumilenkin ja vedin kumilenkin läpi ylijääneet hiukset silmukan tavalla.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miestenhiustenleikkaus- ja partanäytöt

Tähän postaukseen liitän kuvat partanäytöstä sekä hiustenleikkausnäytöistä. Ensimmäinen hiustenleikkaus: Pääliosa lievästi kihara, pak...